Energetisch gerichte sessie

Jij bent een wandelend, levend veld van energie. Alles wat jij hebt meegemaakt en ervaren is opgeslagen als informatie in jouw database. Dat is voelbaar en zichtbaar.

Ons lichaam en de daarbijbehorende database is zeer intelligent en heeft al jouw ervaringen ondergebracht in verschillende levensgebieden die gelezen kunnen worden in de energie.

Deze gebieden bevinden zich in je brein en je brein is verbonden met je zenuwstelsel en je zenuwstelsel heeft verbindingen met al je organen en de bloedsomloop etc. Dit maakt jou prachtig en een geheel van wonderlijke velden van informatie.

Jouw emotionele ervaringen en gebeurtenissen uit je leven zitten overal in jou. In elk deel van wie je bent. En dat is maar goed ook, want je bent alles behalve statisch. Je bent een levend, vibrerend wezen en je hebt toegang tot jezelf, altijd. Livestream.

Dat is wat ik doe tijdens een reading. We zitten tegenover elkaar en ik ‘log’ als het ware in in jouw livestream. En vervolgens kan ik de verschillende levensgebieden die in je leven, zien, voelen, waarnemen en vertalen naar woorden.

Dit kan heel gericht, met een specifieke vraag van jou over onderwerpen of thema’s die actueel zijn in je leven of helemaal blanco. In beide gevallen zal er tijdens de sessie een rode draad tevoorschijn komen.

De rode draad geeft de samenhang weer tussen de verschillende onderwerpen die bij jou actief zijn en wijst de weg die jij kan gaan de komende tijd om tot meer stroming, geluk en gezondheid te komen.

Natuurlijk is een reading een samenwerking en is het niet zo dat je passief bent tijdens de sessie. Je zit en stelt je open en bent met aandacht bij jezelf aanwezig. Ik lees en vertaal en daaruit vloeit een over en weer gaan van informatie uitwisseling.

En jouw gevoel is van belang, jij weet wanneer iets klopt of resoneert en zoals ik al zei, een reading wordt ervaren als heel bevestigend en bekrachtigend van wat je al wel wist, maar nog niet helemaal bij kon of op durfde te vertrouwen. En dat is de kracht van een reading.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een reading en wil je dit meemaken? Wil je gelezen worden door mij op de thema’s die zich in jouw leven laten zien. Zoek je verheldering en bekrachtiging?

Wil jij weten waar je op dit moment staat in je leven? Boek een sessie en find out. Energetisch gerichte sessies kunnen ook op afstand gedaan worden.