Lezing Zelfgenezing en de kracht van bewust zijn

Toen ik ziek werd, dacht ik dat er iets gebroken was in mij. En dat iets probeerde ik te repareren, maar als je uitgaat van gebrokenheid krijg je ook gebrokenheid. Je emoties hebben een resonantie en als de resonantie gebaseerd is op trauma dan ervaar je een op trauma gebaseerde werkelijkheid. En daar kan je ziek van worden.

De reis van innerlijke bewustwording die me naar genezing leidde, toonde me hoe ziekte en herstel echt in elkaar zitten. Voelen is hierbij een sleutelwoord.

Besef jij wie je van oorsprong bent en wat voor een immense kracht je tot je beschikking hebt? En weet jij dat die kracht zich in je hart centreert?

We kunnen onszelf genezen als je bereid bent naar je eigen wijsheid te luisteren, haar te geloven en toe te passen in je leven. Dat betekent maatwerk, er is geen formule en geen format. Jij bent immers uniek en jouw leven gaat en draait om JOU.

In deze interactieve lezing neem ik je mee in mijn verhaal over ziekte en genezing en de weg volgen van het hart dwars door alle angsten en weerstanden heen. Daar waar we durven afwijken van hetgeen we kennen en als veilig beschouwen, ontspringt in ons de bron met levenskracht die ons thuisbrengt bij wie we werkelijk zijn: ontdekkingsreizigers, avonturiers en multi dimensionale bronwezens.

Ben jij de verbinding met jezelf ergens kwijtgeraakt? Of wil je geraakt worden in wat je diep vanbinnen al weet? Wil je weten hoe je voorbij angst kan geraken en hoe je met je emoties en bewust zijn je zelf genezend vermogen voluit aan kan zetten ten behoeve van je gezondheid, levensgeluk -en vreugde?

Dan is deze lezing voor jou bestemd. Ik ontmoet je graag.

Praktische informatie:

Lezing Zelfgenezing en de kracht van bewust zijn.

Centrum Wakker Bewustzijn, westerweg 14, Alkmaar

Spreker: Jarka Doeswijk

Datum: vrijdag 24 juni 2022, live en online bij te wonen.

Tijd: 19.30 tot 22.00, inloop vanaf 19.00

Aanmelding via: https://wakkerbewustzijn.nl/agenda/

     o.v.v. aanmelden lezing centrum Wakker

Kosten: 17 euro, inclusief water en thee.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

24 jun 2022

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

17 euro
Wakker bewust zijn

Locatie

Wakker bewust zijn
Alkmaar

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.