Hoe ziet een consult met mij eruit deel 2

Hallo lief mens,

Jij bent een wandelend, levend veld van energie. Alles wat jij hebt meegemaakt en ervaren is opgeslagen als informatie in jouw database. Dat is voelbaar en zichtbaar.

Ons lichaam en de daarbijbehorende database zijn zeer intelligent en heeft al jouw ervaringen ondergebracht in o.a. verschillende levensgebieden.

Deze gebieden bevinden zich in jouw brein en je brein is verbonden met je zenuwstelsel en je zenuwstelsel heeft verbindingen met al je organen en de bloedsomloop enzovoort en dat maakt jouw prachtig en één geheel van wonderlijke velden van informatie.

Dat wil zeggen, jouw emotionele ervaringen zitten overal in jou. In elk deel van wie je bent. En dat is maar goed ook, want je bent alles behalve statisch, je bent een levend wezen met elk uur een andere samenstelling bij wijze van spreken. En je hebt toegang tot jezelf, altijd.  Livestream!

Dat is precies wat ik doe tijdens een reading. Wij zitten tegenover elkaar en ik ‘log’ als het ware in in jouw livestream. En vervolgens kan ik de verschillende levensgebieden die in je leven, zien, voelen, waarnemen èn vertalen.

Dit kan heel gericht, met een specifieke vraag van jou over bepaalde onderwerpen die actueel zijn in je leven of helemaal blanco. In beide gevallen zal er tijdens de sessie een rode draad tevoorschijn komen.

De rode draad geeft de samenhang weer tussen de verschillende onderwerpen die bij jou actief zijn en wijst daarmee de weg die jij kan gaan de komende tijd om tot meer stroming, geluk en gezondheid te komen.

Natuurlijk is het een samenwerking en is het niet zo dat je passief bent tijdens de sessie. Jij zit en stelt je open en ik lees en vertaal en daaruit vloeit een over en weer gaan van informatie.

En jouw gevoel doet mee, jij weet wanneer iets klopt of resoneert en zoals al eerder vermeld, een reading wordt vaak ervaren als heel bevestigend en bekrachtigend van wat je al wel wist, maar nog niet helemaal bij kon of op durfde te vertrouwen. En dat is precies de kracht van een reading.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een reading en wil je dit meemaken? Wil je gelezen worden door mij op de verschillende levensgebieden die zich in jou roeren?

Wil jij weten waar je op dit moment staat in je leven? Boek een sessie en find out.

Liefs Jarka

DELEN = LIEF

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.