Hoe ziet een consult met mij eruit?

Hallo lieve jij,

ik was 19 toen ik in Den Haag een vrouw ontmoette die mij een reading gaf. Een vriend maakte me er warm voor, daar moet je heen zei hij. Die vrouw kijkt dwars door je heen en vertelt je dingen over jezelf die je ergens wel weet, maar nog niet voluit. En ze legt verbanden die je mogelijk nog niet hebt gezien. Kortom, een must do.

Ik kwam bij haar aan en binnenin het appartement gingen we zitten in een prachtig vormgegeven erker waar 2 stoelen tegenover elkaar stonden. Ze vertelde wie ze was en dat ze helderziend is. Daar was ze mee geboren en dat ze in haar leven door schade en schande had geleerd om ermee om te gaan en ten gunste in te kunnen zetten voor zichzelf en anderen. En readings geven was daar een onderdeel van.

Mijn reading was een defining moment, zoals dat in het Engels zo mooi uitgedrukt wordt. Ik wist, jij spreekt mijn taal en die taal spreek ik ook. Ik was zo jong dat ik de taal al wel voelde in mezelf, maar nog niet iemand had ontmoet die de taal vloeiend sprak.

Ik sprak dit naar haar uit en zij gaf aan dat ze het me kon leren. En zo geschiedde.

Tien jaar lang heeft ze me onderwezen in de taal van energie lezen en vertalen naar woorden die voor de ‘gelezene’ herkenbaar zijn en de innerlijke wereld van de ‘gelezene’ gestalte geven.

Met veel enthousiasme begaf ik me in dit werk en al gauw werkte ik voor en met haar.

Ik vond het super.

En nu ben ik op een punt in mijn leven dat ik de consulten in de vorm van een reading weer aanbied. Inmiddels weet ik dat het readen niet een spiritueel format is binnen de new age wereld. Dit was een tijdje een innerlijk bezwaar dat ik voelde. Het readen is mijn talent. Een waardevolle tool die zijn plaats mag hebben in mijn werk met EigenwijsGezondZijn.

Je kunt een reading zien als het lezen van een boek. Jij bent het boek en ik lees het. Maar ik kan niets lezen wat niet geschreven staat en zo doen we het samen. Jij stelt je open en leest, voelt met me mee. Dit is een heel prettige ervaring, want het gaat helemaal over jou, maar vertaald door mij.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een reading en wil je dit meemaken? Wil je gelezen worden door mij op de verschillende levensgebieden die zich in jou, lees fysieke lichaam, emotionele lichaam en geestelijk lichaam tonen? Wil jij weten waar je op dit moment staat in je leven? Boek een sessie en find out.

Liefs, Jarka.

DELEN = LIEF

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.