Eigenwijs Gezond Zijn

Our deepest fear is not that we are inadequate, our deepest fear is that we are powerful beyond measure

Eigenwijs Bewustzijnscoach en energetisch consulent.

Ik ben Jarka en sinds jonge leeftijd actief op het gebied van bewustwording en tot leven komen in deze wereld. Ik heb het nodige meegemaakt in het leven en dat heeft mijn gave om energie te lezen gepolijst. Je kan bij me terecht en samen bekijken en openen we de mogelijkheden die jij in je draagt. In kracht en liefde.

Op jonge leeftijd al ontdekte ik mijn capaciteit om energie te lezen en te vertalen naar inzichten en antwoorden.  Als ik je read krijg ik heldere beelden en voel, weet en zie ik wat er speelt rondom jou. Alles wat ik doe staat in het teken van het vergroten en verdiepen van jouw bewustzijn en je bekrachtigen in wie jij bent.  Het gaat erom dat jij de tools in handen krijgt om je leven een draai te kunnen geven in de richting die jij verkiest.  Samen zullen daar komen. Niets is mij vreemd en voor alles is een oplossing.

Je eigen wijsheid leven in de praktijk.

Houden van jezelf. Dat betekent dat je weet wat je waard bent, wat je kwaliteiten zijn en dat je luistert naar wat jouw hart je vertelt. 

Grootsheid belichamen in plaats van je nietig voelen. Onze angst is niet dat wij klein zijn, maar oneindig groots en krachtig. Hoe buig je die angst om naar moed en daadkracht? Door jezelf te bekrachtigen, iedere dag. 

En weten dat je er ontzettend toe doet en onmisbaar bent voor het leven op aarde. Je plek kennen en innemen.

Verbinding (1)

Eigenwijs leven is je angsten opmerken, aankijken, doorvoelen en loslaten.

Eigenwijs leven is inzien dat het doolhof waarin we naarstig op zoek zijn naar de uitgang, gebouwd is om in te verdwalen en dat dus ook gebeurt. Dat besef bevrijdt je direct.

Eigenwijs leven is je grootsheid durven voelen en leven. Je licht laten stralen en je hart laten zingen.

Ik weet dat ik met vele anderen het eigenwijze pad bewandel. Noem het een missie, een passie, een drijfveer. Ik ben diep begaan met het lot van de mensheid en van de betekenis van ons bestaan.

Het begint echter bij jezelf en met jezelf. Door uit te zoeken wat jouw pad is in het leven, de weg waarvan jij voelt, dat is de mijne. En die je moet bewandelen. Dit is jouw leven en jouw tijd. Gebruik je leven en je tijd goed. Het is een geschenk.