Jarka Doeswijk

Zing, lach, vecht, huil, bid, werk en bewonder.

Mijn naam is Jarka Doeswijk (1977) en ik sta voor eigenwijs gezond zijn, heling en kracht.

Als we vanuit ons verstand leven met haar eindeloze stroom aan gedachten, zitten we in een werkelijkheid die leidt tot lineaire oorzaak en gevolg situaties. De gebeurtenissen van de dagen, maanden en jaren vloeien aan elkaar en je leven lijkt op een intensieve vorm van bezigheidstherapie waar geen eind aan komt.

In ons hoofd levend proberen we vooruit te komen in het leven en te groeien als mens en ons staande te houden in de rollen die we vertegenwoordigen. Met af en toe een moment van rust en ontspanning. Als je eraan toe komt.

Het is van belang dat je de leiding geeft aan je hart en je gevoelens boven je verstand en je gedachten.

Het hart verenigt en verbindt. Het hoofd doet aan afgescheidenheid en verdeling. Via je hart kun je jezelf bewust zijn, jezelf voelen. Hoe je trilt en vibreert en wat je uitzendt. Het is ons enige orgaan dat afgestemd is op een groter bereik aan frequenties in het oneindige veld van leven en daardoor een ongelimiteerd bereik heeft aan mogelijkheden.

Je kunt het vergelijken met radiozenders. Je hoofd kent maar één station. En je hart kent ze allemaal. Het hart kan het verstand leiden.

Vanuit je hart leven vraagt dat je eigenwijs bent en je eigen gang gaat. En dat kan best pittig zijn. Het vraagt moed en bereidheid tot zelfonderzoek.

We dragen grote en kleine wonden bij ons. Veroorzaakt door trauma. Met als gevolg gedrag en keuzes vanuit angst. De vraag is zet jij jezelf op de kaart als mens lijdend aan trauma of als mens leidend in zelfbewustzijn en opkomend voor de liefde, in jezelf en in de wereld. Om de trauma’s niet langer de regie te geven is genezing nodig. En daar is eigenwijs gezond zijn voor in het leven geroepen.