Sessies

Wie ben je echt?

Wat kunnen persoonlijke sessies voor jou betekenen?

Helemaal jezelf zijn. 

Je weet wie je bent en waar je voor staat. Je gunt jezelf alles. Je leeft het leven waarvoor je gemaakt bent.

Je hebt jezelf lief en kan je verbinden met anderen vanuit je hart. Je kan geven en ontvangen.

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets vergeleken met wat in ons ligt."

-Ralph Waldo Emerson-

Waar ga jij echt van aan? Ken je dat, dat je ergens zo enthousiast van wordt dat je energie voor tien hebt? De energiebron, die zit in jou.

Waar druk jij jezelf in uit? Waar vind jij je inspiratie en zingeving in? Of weet je het misschien niet helemaal? En ben je ernaar op zoek?

Je draagt alles in je om jezelf en je leven te openen.

Het ìs nodig om trauma, gewoontes en waar je in gelooft te be -en herzien. Maar vooral om je te beseffen: je trauma definieert jou niet.

De energiebron die je in je kunt voelen, is wie je werkelijk bent. En trauma is de onderbreking in het voelen van je bron. De levensstroom in jou wil on-onderbroken stromen en net zolang blijven doorstromen, totdat er weer een opening is en de balans hersteld kan worden. In de sessies spelen we op deze natuurlijke beweging in.

Dit doen we door middel van persoonlijke sessies, gespreksgericht, bewegingsgericht of energetisch gericht. Of een combinatie.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer bij over eigenwijs gezond zijn of neem contact op voor een sessie.

Boukje van den HoovenKernhelder
Lees verder
Met een oprechte aandacht in mij als mens, persoon en wezen, ervaar ik dat Jarka regelmatig weer een snaar weet te raken die ik nog niet had opgemerkt. Ze daagt mij uit om verder te kijken, buiten mijn bekende gebieden te onderzoeken. Dit doet ze met een zachtheid, verbondenheid en met veel humor. Dat is zo fijn! Want juist in de gebieden die voor mij nog onzichtbaar zijn, ontdek ik veel meer van mijzelf. En dat verruimt en verdiept.
Liesbeth den HartogSchoolleider
Lees verder
Het persoonlijk consult was een goede stap voor mij richting nog meer bewustwording. Ik kon mezelf helemaal terug herkennen in wat je me terug gaf over waar ik nu sta in mijn leven. Ik kom graag nog een keer voor de verdieping.
Aldo OlijrhookManager
Lees verder
Ik ben zelf van nature wat terughoudend als het gaat om mensen toe te laten in mijn innerlijke wereld. Ten eerste ga ik af op mijn intuïtie. Ervaar ik veiligheid en vertrouwen in de persoon die bijvoorbeeld een sessie bij mij doet? Bij Jarka ervoer ik al heel snel dat ik in goede handen was. Ik heb dan ook veel gehad aan de reading die zij heeft gedaan. De reading omschrijf ik als scherp, doeltreffend en accuraat. Ook vanuit mijn eigen coach praktijk zou ik Jarka aanbevelen. In de vele gesprekken die ik met Jarka gevoerd heb, bespeur ik een diepe kennis die haar niet is komen aanwaaien. Zij heeft een weg afgelegd die door diepe dalen en grote hoogtes ging. Ze is de weg gegaan van de heldin en heeft daarom veel te bieden. Ik kan een consult met haar van harte aanbevelen!
Anneke van DoornEigenaar De Interval
Lees verder
Ik heb de sessie als een 'prachtige wandeling' door mijn energievelden ervaren. Jarka kan door haar fijngevoeligheid en met haar mooie, grappige expressieve kwaliteit de beelden heel helder en zuiver verwoorden. Ik voel mij zeer bij haar op mijn gemak waardoor het voor mij heel gemakkelijk was om mijn bibliotheek voor haar even open te zetten. Zij benoemde dingen die nog niet eerder zo belicht werden en dat maakt dat deze reading een nieuwe en volgende stap mogelijk maakt in de realisatie van wie ik werkelijk ben.
Previous
Next