Sessies

Je pad hervinden.

  • Bevind je je midden in een transformatieproces?
  • Voel je vanbinnen dat je aan verandering toe bent?
  • Je weet dat je leven van jou is en je wilt meer ruimte om jezelf te kunnen zijn?
  • Het roer mag om, maar hoe?

Als je echt gaat luisteren naar je innerlijk geluid,  jouw eigen wijsheid, dan kun je grote sprongen maken met jezelf. 

Als je toe kan laten dat comfort gedeeltelijk of geheel wegvalt,  juist dan kan je innerlijke kracht zich samenballen tot een kracht die tot transformatie aanzet.

Hetgeen waar je altijd een grote passie voor voelde,  je persoonlijke ontwikkeling, je verlangen naar een zinvol leven, kunnen nu werkelijkheid worden met een focus  waar je voorheen niet bij kon komen.

Want je moet. Je weet het. Altijd al.

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets vergeleken met wat in ons ligt."

-Ralph Waldo Emerson-

Vrijheid is beschikken over keuze.

We beleven gebeurtenissen in het leven waar je niet voor gekozen hebt. Trauma, een ziekte, verlies, een ongeluk, een pandemie, een conflict.

Ons vermogen om krachtig te reageren is verzwakt. Door onze routines, patronen,  reflexen en conditioneringen. Door de afstomping en demping van ons diepe innerlijke gevoelsleven door de non-stop programmering uit onze omgeving.

Je wilt ontwikkelen, je wilt je bewust-zijn vergroten en vanuit een diep opgeslagen (her)innerlijke (eigen)wijsheid leven, maar je wordt snel afgeleid en weer geleefd door de waan van de dag.

Op momenten bekruipt je het gevoel, het besef, is dit het nou?  Maar in de kern jezelf en je leven blootleggen, dat vraagt focus en moed.

Coaching bij eigenwijs gezond zijn doet precies dat. Je moed en je focus inzetten om tot de verlangde verandering in je leven te komen. Echt.

Hoe? Klik op over eigenwijs gezond zijn of boek een sessie.